Gunther Levi
Gunter De Batselier 16-04-1976
Gunther Levi

1 Singles bekijken of toevoegen aan je collectie

geboren als Gunter De Batselier, is een Vlaamse zanger en acteur. Tegenwoordig maakt hij deel uit van de muziekgroep De Romeo's en speelt hij de rol van Peter Van den Bossche in de soap Familie.

Gunter De Batselier had tijdlang een relatie met actrice Chadia Cambie, met wie hij samen in de jongerensoap Wat nu weer?! acteerde. Nadien huwde hij met actrice Silvia Claes, die ook lange tijd zijn echtgenote speelde in de soap Familie. Het koppel kreeg een zoontje in maart 2004. In februari 2009 besloten ze als vrienden uit elkaar te gaan. Sindsdien heeft hij een relatie met de onbekende Charlotte, met wie hij in november 2012 opnieuw een zoon kreeg.

De Batselier is goed bevriend met zijn collega's Chris Van Tongelen en Davy Gilles, die hij op de set van Familie leerde kennen. Het is deze samenwerking en vriendschap die in 2003 leidde tot de oprichting van hun muziekgroep De Romeo's.

Hij heeft ook drie zussen, waarvan hij met één een duo vormde om eind de jaren tachtig mee te doen aan de Miniplaybackshow van Henny Huisman. Verkleed als John Travolta en Olivia Newton-John brachten ze het nummer You're the One That I Want, waarmee ze uiteindelijk de eerste prijs in de wacht sleepten. In het begin van de jaren negentig deed Gunter dan weer mee aan het VTM-programma de Soundmixshow met het nummer I'm gonna knock on your door.

bron: Wikipedia
bron: Officiële pagina

1993